Ervaringen van onze klanten

Wij zijn actief op het gebied van administraties, lonen, jaarrekeningen en belastingaangiftes voor MKB-ondernemingen en B.V. ‘s. Ook particulieren maken gebruik van onze diensten. Klik op het logo van onderstaande klant om inzicht te krijgen in hun ervaring met onze manier van samenwerken.

C&S Catering

 

Sinds de start van ons bedrijf wordt onze administratie door Admie verzorgd. De no-nonsense aanpak van de ervaren medewerkers zorgt ervoor dat wij weten dat onze administratie in goede handen is. Hierdoor kunnen wij ons volledig richten op onze eigen cateringwerkzaamheden. Daarnaast ervaren wij het laagdrempelig contact als zeer prettig.

René en Sandra Engelen

 

Autobedrijf Deinum

 

De deskundige, doch informele omgang zorgt ervoor dat wij al jarenlang een goede samenwerking hebben met Admie en voorheen Administratiekantoor Huub Jessen. Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en dat staat bij Admie hoog in het vaandel. Zodoende hopen wij dit partnerschap in goed vertrouwen en succesvol te blijven voortzetten. 

Wim Deinum

 

BodyStyle HealthCentre

 

Wij kunnen altijd rekenen op een deskundig advies van Admie. Zo zijn we bij het openen van onze nieuwe vestiging vakkundig bijgestaan en kunnen daarom terugkijken op een succesvolle uitbreiding van onze sportschool. Op naar een sportieve lange samenwerking!

Team BodyStyle

LoopbaanAdviesbureau Limburg

 

Onze administratie wordt al sinds ruime tijd naar alle tevredenheid verzorgd door Admie. De flexibele planning zorgt voor een eenvoudige manier van samenwerken. De betrouwbaarheid van het kantoor voor een deskundige manier van samenwerken. Het informele contact zorgt tot besluit voor een plezierige omgang.

Hans Deleij

Mozaïek Bewindvoeringen

 

De aangiftes inkomstenbelasting voor onze cliënten worden door Admie altijd tijdig afgehandeld. Hun pragmatische benadering van problemen spreekt ons erg aan en is zeer nuttig voor contact met onze cliënten. Daarnaast kunnen onze werknemers in direct contact gebruikmaken van de deskundigheid van de werknemers van Admie.

Henk Rongen